Chloor voor zwembad

Met een eigen zwembad is het belangrijk dat u deze goed schoon blijft houden. Misschien gebruikt u chloortabletten om uw zwembad schoon te houden. Het kan ook zijn dat u nog niets heeft gebruikt en nog zoekende bent. Misschien heeft u net een zwembad gekocht en gaat u nu ontdekken hoe u een zwembad schoon kunt maken en het beste kunt onderhouden. Daarbij kunt u denken aan een chloordrijver. Het gaat u meteen helpen om het zwembad schoon te maken met een chloortablet. U doet hierbij eerst een chloortablet in de drijver en dan zet de drijver in het water. Vervolgens zorgt de chloordrijver dat het tablet langzaamaan op gaat lossen in het zwembadwater. Daarbij is het voordeel dat het hele zwembad schoon wordt gemaakt door deze chloortabletten. Deze goede chloortabletten komen op alle plaatsen van het zwembad door de chloordrijver.

Verleden tijd met groen water door chloortabletten

Als uw zwembadwater groen oogt van de algen, dan wordt het tijd om daar wat aan te doen. De algen komen voor in het zwembadwater als het chloorgehalte niet goed is. Het kan ook zijn dat pH gehalte niet goed is. U kunt dat eerst controleren en als u de waarden kent, kunt u chloor in het water doen. Daarvoor zijn er verschillende producten die u kunt gebruiken. Maar eerst de waarden bekijken en dan de keuze maken. U moet bij de algen anti-alg te gebruiken in het zwembad, zodat het water ook weer schoon oogt.

Chloor voor uw zwembad zorgt weer voor een mooi resultaat. U kunt u niet verzekeren tegen een vies zwembad, maar u kunt er wel degelijk wat aan doen!